Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tam gdzie noc
spotyka dzień
tam umierają sny

zimny pot
blady cień
wilgotne ciało drży

płomienny świt
odbiera wzrok
i kopie ciemny dół

zamknięte drzwi
za nimi mrok
pozostał mi mój...ból...

na szyi mojej sznur...

4458 wyświetleń
50 tekstów
10 obserwujących