Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poza schematy

tak, to jest dziwne,
gdy nie rozumiem i patrzę
oczami zbitego psa

i tak, to niedorzeczne,
gdy rozbijasz każde słowo
w grze - a właśnie, że nie

i po trzykroć tak - to pokręcone,
gdy zamykam usta w grymasie,
słysząc uparte - tak, ale

a może wystarczy
rozwinąć nieśmiałą myśl
mówiąc - tak, i

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    25 September 2015, 14:53

    tik-tak
    tik- tak
    tik...

  • fyrfle

    25 September 2015, 14:00

    TAK TAK TAk TWOJEMU PISAńU