Menu
Gildia Pióra na Patronite

Elohim

tak mocno wierzę w ciebie
że to chyba
nowa religia

świątynią twoją
się stałam
i ciszą
(tego nie można słowami
tylko ciszą
)*

w życiorys
wpisz sobie
Elohim**

* Haśka Poświatowska
** hebr. bóg

wilczetesknoty.blogspot.com

4990 wyświetleń
87 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    11 February 2014, 00:18

    To w rytmie hipm - hopu ?