Menu
Gildia Pióra na Patronite

proszę ...

tak mało słów
bo wciąż czasu brakowało
tak mało ciepła
bo wciąż mnie nie było
tak mało uśmiechu
bo życie w kość dawało

tak mało nas było

czy mi wybaczysz
że kochać cię nie zdążyłem ?

(słowami uciekałem - 1988)

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 29 March 2013, 19:09

    ...samo życie...bardzo, bardzo przemawia...A.

  • Kamila 6

    29 March 2013, 11:04

    Aż poczułam ten ból...

  • MglistyPoranek

    29 March 2013, 10:45

    Tak niewiele słów, a tak wiele bólu pomiędzy wierszami...

  • czarna mamba

    29 March 2013, 09:51

    piekne:)

  • Papużka

    29 March 2013, 09:50

    Przepiękny... z utęsknieniem i miłością... Jakże przesiąknięty żałością.

    Pozdrawiam.