Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota

Tak
I znów myśli brak
Odszedłeś daleko
A ja znów kaleką

Bez ciebie mój drogi
Świat dla mnie jest srogi
Co mi pozostało?
Komputer?
To mało...

Mało mi tu ciebie
By czuć się jak w niebie
Gdy usta całujesz
Włosy przeczesujesz
Dodajesz uroku
Szczególnie po zmroku...

Te noce pamiętne
Dla mnie tak majętne
Zostaną w pamięci
Tak jak twoje chęci...

By życie umilić
Potrafisz się wychylić
Zrobić coś pięknego...
Brakuje mi tego!

Kocham cię szczerze
I mocno w to wierzę
Że skończy się praca...

Otworzę drzwi...
A w nich...staniesz TY*!!!

*mój mężu

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • PannaTalarkowa

    8 June 2011, 11:43

    Ojoj, smutny, ale jakże przepełniony nadzieję

  • PetroBlues

    8 June 2011, 10:18

    W dodatku mnie zainspirowałaś:)

  • Seneka 18

    8 June 2011, 10:04

    :)

  • PetroBlues

    8 June 2011, 09:35

    Tak...tęsknota potrafi być upierdliwa...nawet gdy trwa tylko od świtu do wieczora,,,:))

  • marka

    8 June 2011, 09:26

    Żyjemy w świecie gdzie każdy ma swój zaganiany świat.
    Piękny utwór, Pozdrowionka...