Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczegół taki

taki mały szczegół
by prawdę zamknąć
otuloną nieszczerością

szczegół taki mały
sytuacją stworzony
obłędnymi myślami

mały taki szczegół
o nie prawdzie stanowiący
drzwi duszy zamknął

99 877 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    2 September 2014, 19:59

    Taki szczegół - ciężki do sprecyzowania.
    Chociaż ... brak zaufania od samego początku , połączone z podstępnym zachowaniem ,spowodowały zamknięcie szczerego wymiaru duszy.