Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamstwo

Takie niewinne kłamstwo
Przedziera się między innymi zdarzeniami
Nic nie zauważa
Nie ma żadnych przeszkód
Biegnie po lesie naszego losu
Jak dziecko z drwiącym uśmiechem
Na jego twarzy wydaje się przyjemny i bez zamierzeń
Taki niewinny i ulotny
Z szyderczym wzrokiem
Przeszywającym niezgodność

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • Sawa

    24 October 2011, 23:07

    Dziękuję, również pozdrawiam. :)