Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach

Tak boję się, że odleci.
Że z powrotem nie przyleci.
Że sam zostanę, zabłąkany,
Przez ten okrutny los oszukany.
A przecież Ona wróci,
Znów się przytulimy.
Nowe światełko,
Zapalimy.

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!