Menu
Gildia Pióra na Patronite

[smutek]

szum wody
zagłuszył krzyk duszy
siedzę w miejscu
gdzie powiedziałaś tak
które słyszałem
tylko ja
...
został smutek
i szum wodospadu

(1998)

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Nutka67

    27 October 2010, 17:21

    Jakże często tylko tyle nam pozostaje...
    Pięknie napisane.