Menu
Gildia Pióra na Patronite

Way out

Szukam w głowie prostych słów,
jak powiedzieć Tobie to i tu,
nie chcę dalej zwlekać już,
chyba będzie dla nas lepiej tak?
Jeśli dzisiaj pójdziesz stąd,
proszę nie dzwoń do mnie więcej już.

2411 wyświetleń
22 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!