Menu
Gildia Pióra na Patronite

igraszka losu

szukam słów
w ciszy wszechświata
tych zagubionych
w życia gonitwie
zdradzonych przysiąg
obietnic zapomnianych

spytasz mnie dlaczego
duszę swą umartwiam
sercu ból zadając
oglądam zdjęcia pożółkłe
próbując przypomnieć sobie
kolor oczu roześmianych

co minęło nie wróci
nie warto żałować chwil minionych
tylko jedno pytanie
wciąż powraca nocami
czy to kocham wtedy powiedziane
było prawdą
czy kolejną losu igraszką

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!