Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie.

Szukam Cię Kochana
Tyś mym natchnieniem
uwielbieniem i miłością
ukojeniem, objawieniem

Widzę Cię Miła
w pistolecie lufą zerkasz
- zapomnienie na ból wszelki
to na sznurze pętle przetkasz...

Ma prawdo
co uciekasz bez końca

Zostanie Pani moją żoną?

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papużka

    18 February 2013, 19:33

    niech Ci będzie brodaczu :)
    Twoje królestwo, zabawki i parobki..
    pasuję miłego.
    teraz pora na mroczny i zimny browarek :D

  • scorpion

    18 February 2013, 19:27

    Wiedźma zadufana w sobie
    nagość owa obrzydliwa
    Wiedźma opowiada bajki
    Śmierć nie będzie jej cnotliwa

    Zmiażdży i przeżuje truchło spalone
    widok nawet Diabłu ponury
    lecz Czarownica jeszcze dychać będzie
    -straszne to tortury

    Lecz Ta gierki tu urządza
    królową się mianuje
    lecz gdy Władca to usłyszy
    wnet swym prąciem wymagluje

    Wiedźma zdechnie
    - nie z rozkoszy.

  • Papużka

    18 February 2013, 19:17

    człowieka* godna chyba jestem :D

  • Papużka

    18 February 2013, 19:15

    Wiedźma królowa ciemności
    na stosie wysokim spłonie
    używa prawdy nagości
    nią ma wymazane dłonie

    brzydka prawda bywa
    pełno zła i mroczności
    wewnątrz w sobie skrywa
    problem odwieczności

    kłamstwo na ustach każdych
    wskaż dłonią człeka czystego
    o tym ma świadomość zawżdy
    nie ma człowiek nieskażonego

  • scorpion

    18 February 2013, 19:07

    Prawda jest niewładna
    rządzi sobie sama i w umysłach broi
    prawami swoimi Prawda
    Wiedźmę żywcem kroi

    Czarownicy gierki Śmierci są nieobce
    o wiele lepiej zna się wszakże
    bowiem kto ową Wiedźmę szkoli
    jak nie Ciemności Władcze?

  • Papużka

    18 February 2013, 18:59

    Wiedźma pętli się nie boi
    ona ową prawdą włada
    na talerzu serce kroi
    słowna harda twa powaga

    Próżnością jej oczekiwanie,
    logiczne złotem rozumowanie.

    Lepiej myśleć nad w prawdzie życiem,
    niż wieścić interes we śmierci niebycie.

  • scorpion

    18 February 2013, 18:51

    Prawda zawsze dusi
    w tym jej trudność
    i śmierć udusi
    pętla ta- nie próżność
    - nieskończoność.

    Wzajemnie Wiedźmo

  • Papużka

    18 February 2013, 18:47

    oręże orężem
    teraz Ty zaciskasz pętlę.
    Patrzę poprzez serce
    najwidoczniej jest ślepe.

    miłego wieczoru i nocy życzę brodaczu :)

  • scorpion

    18 February 2013, 18:43

    Aura moja ma się dobrze
    me słowa widzisz
    jednak bardzo zwięźle
    nie przez pryzmat oczu patrz
    lecz prawdy oręże.

  • Papużka

    18 February 2013, 18:39

    ważyć słów ja nie potrafię
    ich znaczeniem się bawię
    powaga Twoja nieprzyjemna
    zła aura i źle nieprzeciętna

    miłego.