Menu
Gildia Pióra na Patronite

szron na włosach
pojawił się tak nagle
zima zbliżyła się wielkim krokiem

wszyscy dostali szału
chodzą jak w zegarku

myślą,
że tak serca im nie zamrozi

38 196 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!