Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

szłam pewna siebie
z głową wysoko
z posklejanym sercem
i znowu Ty
rozbijasz mnie na
kawałki ostre
jak szkło
odurzasz mnie
wariuję
skomlę u twych bram
poplątana
omamiona pożądaniem
wybucham,
przez twój wzrok
spalam się
popiołem znów unoszę się na wietrze

531 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • 26 May 2016, 23:27

    Chyba jeszcze tego nie przetrawiłam choc wiem ze szkoda tych zmarnowanych słów.

  • 25 May 2016, 23:50

    kobieto,weź się w garść , nie piszcz,
    pozbieraj się