Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szeptem pisane

szept twoich warg
czuję na ciele
twe oczy to błękitny staw
gdzie pluskam się co dzień
nie umiem powiedzieć nie
w blasku ich tonę

tańcz dla mnie swój taniec
tańcz do utraty tchu
chcę płonąć złotym ogniem
i czuć że kochasz
kochasz jak nikt
mnie taką jaką jestem

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    5 October 2015, 16:44

    Dziękuję serdecznie i pozdrawiam

  • Malusia_035

    5 October 2015, 09:37

    piękny subtelny i zmysłowy ,czarujesz słowem :))

    Pozdrawiam Serdecznie :))