Menu
Gildia Pióra na Patronite

[euforia]

szelest sukni
delikatny podmuch wiatru
zapach jaśminu
zagubione wspomnienia
gdzieś
gdzie nigdy nie byłem
podaj mi rękę
pójdę
bez lęku
on odszedł
została euforia

i pustka

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Nika789

    28 September 2010, 14:00

    tak. poprawnie ładny : )
    Pozdrawiam !

  • motylek96

    28 September 2010, 12:59

    Ładnie delikatnie podoba mi się:))