Menu
Gildia Pióra na Patronite

retrospekcje

szedłem mrokiem
nie widząc gwiazd
nie słysząc muzyki
szumiących drzew
nie czując kropel
ni chłodu
jesiennego wiatru

szedłem ...
jak we śnie
w pierwszych promieniach słońca
na spotkanie z tą
co miłością nazwana

(1988)

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • awatar

    12 November 2013, 14:28

    to żeś się nachodził
    miłości też pozostaje nazwa

  • 12 November 2013, 13:25

    napisałem tytuł retrospekcje bo to sprzed 25 latek ;)

    dzięki za odwiedziny :D

  • czarna mamba

    12 November 2013, 11:49

    daruje ci troche słońca a do tego moc usmiechów:):):):):):):):):):)