Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczecin..miasto mojej młodości,choć nie mieszkałem tu będąc dzieckiem to chcę by w tym pięknym mieście złożono gdy umrę moje styrane kości.Choć nie w Szczecinie pierwszy raz się zakochałem i pierwszą randkę z Ukochaną w innym pięknym mieście miałem,to serce zawsze mocniej mi bije od kiedy w Szczecinie z moimi dziećmi mieszkam i tworząc jedność ze Szczecinianami żyję.

848 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!