Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie

Świece pełne światła,
Kandelabry uczuć!
Wokół ćmy kołują
puszyście...
Tam siedzimy obydwoje
oświetleni ich ciepłym
blaskiem.
Patrzymy sobie w oczy,
I tak naprawdę
nic nie liczy się
prócz tej chwili -
pełnej ciszy,
pełnej westchnień i
pocałunków bezwstydnych,
pełnej Ciebie...
Czy to sen?
Niestety!...

7007 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!