Menu
Gildia Pióra na Patronite

Artystyczny los

Świat będzie kolorowy, a mimo to popadniesz w rutynę zszarzałych poranków

Wszystko będzie dobrze, a mimo to będziesz cierpiał każdego dnia

Codziennie będziesz spotykał się z przyjaciółmi, a mimo to będziesz samotny

Będziesz robił wszystko co w twojej mocy, a mimo to nie zostaniesz doceniony

Zaakceptują cię, ale nigdy nie zrozumieją

Będziesz miał tego świadomość
I będziesz cierpiał

Jak na arystę przystało

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!