Menu
Gildia Pióra na Patronite

nocy bezsenna

strugą deszczu
dzień odpływa
dźwiękiem kropli
czas mija

nie piszę
to tylko myśli

zamglony świat
jak ekran
migają slajdy
(któż ich teraz używa ?)
widoki
tylko postaci brak

bezsenna nocy
daj wytchnienie
nie karz
za te chwile szczęścia

kolejne zdjęcie
na nim ona biegnie plażą

niebo przecięła błyskawica

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!