Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat widziany przez okulary bez szkieł

straszne nastały czasy że nawet w prozie życia
forma przerasta treść a człowiek żyje w kiczu
nawet powietrze gęstnieje od smogu interesów
za które cierpią ci co nawet o nich nie wiedzą

szukam drobiny sensu który nie uległ absorpcji
i wciąż nie czując powietrza marzę z każdym zachodem

aby być sobą aby być sobą wreszcie

48 119 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    26 August 2013, 09:10

    Dzięki, po namyśle trochę zmieniłem formę.

    Pozdrawiam:)

  • 26 August 2013, 08:44

    Ładny , takie duchowe SOS