Menu
Gildia Pióra na Patronite

śmierć miłości

stos słów gorejących
przeklętej ciszy mróz

zabij !

bez frazesów
zbędnych chwil zwątpienia

zrzuć ze skały !

tak prosto ...

tak prosto ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 23 February 2014, 22:14

    treść poznałem bardzo dobrze ...i mimo czasu ból pozostał ...

  • RozaR

    23 February 2014, 22:10

    Jak łatwo pisać słowa tym którym treści ich nie doznali.