Menu
Gildia Pióra na Patronite

tu i teraz

stoimy pośrodku sali
muzyka w tle gra
ta noc jest tylko nasza
inni odeszli w kąt
świat nie istnieje
zatrzymał się czas
tam na zewnątrz nie ma nic
liczy się tu i teraz
tylko to jest ważne
więc odrzuć na bok
swe troski i zmartwienia
zapomnij o tym co złe
tego już nie ma
nie ma nic poza tą chwilą
więc choć raz żyj marzeniami
odszukaj w sobie muzykę
poczuj ją
i w jaskrawym świetle tańcz
dopóki starczy sił
do upadłego
do rana
tu i teraz !

10 129 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!