Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stałeś tak samotnie
bez uśmiechu na twarzy.
Nie mogę tego zapomnieć
wciąż mam to przed oczami.

Może przez smutne oczy
i rękę, która tak drżała.
Ciągle jakoś wspominam
ten dzień, w którym Cię ujrzałam.

Teraz to już nie ważne
jak bardzo będę się starać.
Nie oszukujmy się
nie wymażę Cię tak od zaraz.

Starając się usilnie
nie dopuszczałam do siebie myśli.
Że może chciałabym
być przy Tobie mimo wszystko.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!