Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy smutek zamieszkał w kąciku ust

sprzedałam obrazy swoich marzeń
teraz zdobią cudze życie

jedynie cierń w dłoni
przypomina o tym że jeszcze żyję

myśli gubią sens
od bezsennych nocy

i bolą poranki gdy cienie
zakradają sie pod oczy

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    27 May 2015, 22:49

    Dziękuje
    Serdecznie pozdrawiam;)

  • nicola-57

    24 May 2015, 09:10

    smutek pisze piękne wiersze...
    pozdrawiam i radości życzę

  • motylek96

    24 May 2015, 09:06

    Dziekuje bardzo:)
    Spokojnej niedzieli, pozdrawiam serdecznie:)

  • Malusia_035

    23 May 2015, 20:38

    smutkiem pisany ale piękny

    Pozdrawiam :)

  • Mateusz Nisztuk

    23 May 2015, 13:28

    Subtelne ,coś dla mnie.