Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spomiędzy chwil
Wyławiam te,
Które umiem
Ubrać w słowa

Mijam ludzi
Żyjących na zewnątrz siebie
Jakby martwych w środku

Zastanawiam się czemu
Boją się umierać
Choć są jak zombie

Eureka !
... świat swój
Nie mogą spakować
Do kieszeni
Markowej trumny

103 446 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    11 April 2017, 18:34

    Bardzo konstruktywny komentarz.