Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (nim wstanie świt)

spojrzyj w mrok
duszy oczyma
znajdź ten spokój
zasłuchaj się
w melodię drzew

nim wstanie świt ...

159 529 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    11 December 2013, 20:08

    :):):)