Menu
Gildia Pióra na Patronite

spójrz w moje oczy

spójrz w moje oczy,
choćby to miał być ostatni raz,
proszę...
Pytasz dlaczego proszę o spojrzenie,
zamiast o pocałunek, przytulenie?
bo w oczach wyczytasz wszystko,
mój nastrój, smutek, żal,
moją radość gdy jesteś ze mną,
pocałunki, przytulenia są podobne,
a każde spojrzenie jest inne,
więc spójrz jeszcze ten jeden jedyny raz,
potem możesz już odejść,
jeśli zechcesz...
a może zostaniesz?

ja wierzę, że zostaniesz!

http://www.youtube.com/watch?v=DWK23eTZWns

33 764 wyświetlenia
239 tekstów
82 obserwujących
  • annak

    4 August 2011, 15:35

    miło mi Jacku, że Ci się podoba :)

    choć to nie ja byłam Ewą, to nie ja skradłam niebo...

    ale jestem kobietą :)

    DZIĘKUJĘ :)))))

    Serdeczności :) i pozdrawiam :)))