Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Pieszczot wisni

Spojrzec na swiat z boku
kwitnacych wisni
Ustami smakowac cierpkosc
nie przerwanie
Milosci soku
Cieszac sie minutka jednej
kropli powiek wlosami
Splywajacej w srodek natchnienia
oczu blaskiem
Przepolawiajac swoisty
szmer powiewu wiatru
Pieszczac w mysli mysl
slodkiej wisni

1838 wyświetleń
19 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!