Menu
Gildia Pióra na Patronite

niczyja wina.

splątane nici
źle uszyte łapki
misia z odprutym serduszkiem
puchata krew wypływa z dziurek wyciętych nożyczkami
misie są dzielne
misie nie płaczą
choć tyle łez już w nie powsiąkało
niejeden przetrzymały już maleńki lament

splątane łapki
źle uszyte serduszko
misia rozprutego nożyczkami

12 130 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
  • nicola-57

    24 May 2015, 17:58

    zawsze kochałam misie...Pluszaki...
    to i kocham Twój wiersz. Serdeczności :)