Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepis na uśmiech

Śpiewaj, tańcz, szalej,
Rysuj i maluj, nie pytaj co dalej.
Pisz wiersze i biegaj,
Uśmiechaj się i na uśmiech nalegaj.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
  • 12 March 2015, 23:25

    Ten przepis bardzo mi smakuje :) Super!