Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Człowieka

Spełnienia marzeń
z serca całego
najskrytszych
życzę Ci

Szczęśliwego poranka
całą duszą
spokojnego
życzę Ci

Wymarzyłam dom
jak ze snów
człowieku
najpiękniejszych

Koło lasu
dom stoi
mrocznego
od wieków

Tylko dla mnie
zapal świeczkę
przechodząc
czasem

Pod wierzbą
tylko jedną
płaczącą
malutką

5582 wyświetlenia
30 tekstów
4 obserwujących
  • bogini

    23 November 2011, 18:11

    piękne :)