Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczorną porą

sowa puka w okno
zły omen wieczorną porą

ktoś kręci się w mroku
jak łza w żałobnym oku

błyskawice tną ciemne szaty nocy
grzmoty ścięta głowa się toczy

spójrz mi w oczy a zobaczysz morderce
jak macza pędzel we krwi i maluje nim sny

już dobranoc mówię ci śpi kochanie śpi

14 147 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!