Menu
Gildia Pióra na Patronite

paradoksu prośba

smutku mój
łzo słona
nie odchodź proszę
bym pamiętał
nie jesteś mi zmorą
ani utrapieniem
smutku
pamięci
co było nie wróci
lecz kwiaty wciąż pachną
a słońce świeci

nie odchodź
proszę
pozostań w sercu
a ja się uśmiechnę
i w jutro spojrzę
z szczyptą optymizmu

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    11 October 2014, 14:46

    świat się dalej kręci...:) usmiech posyłam :)