Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klucz do bramy

Smutek w domu zostawiony
W pracy wprowadzam swe brudne idealy
Samego siebie udajac nie patrzac na nic
Skrobie powoli asfalt paznokciami

Pieklo zycia na zamowienie
Pieklo stworzone nie dla nich
W piekle mych granic
Popioly zgliszcza tla sie na nic

Swiatlo piekla brama odchlani
Wydostac sie z piekla jak topielec
Nie mogac zlapac oddechu
Wyciagajac dlon pusty obraz brzegu

A jednak schowam pieklo do szuflady
Poznam me granice ja wielki
Przez nich nazywany
Klucz mam do bramy

1838 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • Papużka

    31 January 2013, 11:18

    jeszcze dopasować utwór muzyczny i super :))