Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oi! oi! oi! NIE

Smutek przygnębia cię
Do ziemi dociska cię
Źle, oj źle, czujesz się
Muzyka denerwuję cię

Nie ma pocieszenia
Nie ma zbawienia
Ciepła i ukochania
Ani czekolada
Ani kawa i herbata
Nic nie daje rady
Czujesz się słaby
Zapadłbyś w sen
Porzuciłbyś ten dzień
Odepchnął nostalgii cień

W oczach twych pada deszcz
To źle gdy tak jest
Smutny tworzysz wiersz
Czy jutro uśmiechniesz się?
Jeśli sam tego nie chcesz
To na pewno NIE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=6RPvfJXh-n0

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    12 October 2015, 21:51

    Jutro kupie to zjem. Dobranoc.

  • M44G

    12 October 2015, 21:28

    Chyba tak. Dziękuję.

  • Cris

    12 October 2015, 21:28

    Czasem trochę melancholii i znów wraca uśmiech- wiesz...
    :)