Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kres

Słyszę jęki i krzyki.
Tak, to one.
Opuszczone dusze.
Wołają mnie. Przyciągają.
Czy nie ma już miejsca dla mnie na tym świecie?
Mam się oprzeć pokusie i dołączyć do pochodu umarłych?

381 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!