Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój ból to ja.

Słyszałem jak odchodzisz
Widziałem jak mówisz
Czytałem, dźwięki
O tym , że masz dość

Nie widziałem
Nie czytałem
Nie słyszałem
Jak płaczesz

Twój ból
Obojętność moja
Raniła Cię
Ślepota na czułości
Dbanie o głupotę
Szarej codzienności

Miłość Naszą zabiłem
Teraz wiem, że zabłądziłem

Przepraszam wiesz że…
Lecz czy jestem godny?
Przepraszam, zrozumiem jeśli…
Czy pozwolisz mi zobaczyć siebie?
Wiesz, że tak mocno Kocham Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=WxY47jh9owA

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    27 August 2016, 20:24

    Dzięki. Miłego wieczoru.

  • 27 August 2016, 20:18

    Czasami coś w nas odmienia.
    Rachunek sumienia.
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)

  • M44G

    27 August 2016, 16:46

    Dzięki. Miłego popołudnia.

  • Cris

    27 August 2016, 16:16

    I tak bywa...dobry wiersz.
    Pozdrawiam.