Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niechże

Słowa się wloką
Bezczynnie gonię Cię w myślach
Bo gdy dźwięki znaczą więcej niż kroki
Szukać nie wystarczy śladów…
Biec krzyczeć łkać
Nadal mówisz zbyt mało
Więc
Słuchaj…
Kiedyś ten paraliż uczuć mnie zgniecie
I nic nie powiesz
Nic nie powiem
Zamilkniemy
Kolejny raz kolejny skok
W niemożliwą możliwość

2480 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    25 December 2010, 18:01

    wciąga ten tekst, pozdrawiam światecznie