Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa milczą ,
myśli mówią,
rozum krzyczy,
serce szepcąc
płacze,

cisza uczuć,
tęsknot pragnień,
poplątanych
ścieżek marzeń,
niby nic,

a jednak

wiele znaczeń...

natłok myśli,
szepty pragnień ,
skowyt tęsknot,
poplątane
ścieżki marzeń,
proste drogi
bez zakrętów,
niby nic,

a jednak...

______________

A:)

78 388 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • anna kowalczyk

    7 December 2011, 18:47

    ...dziękuję...:)

  • Voyage

    7 November 2011, 15:39

    "a jednak

    wiele znaczeń... "

    "nawet Słońce ma swój cień"
    [ Andzia K ]

    i Anioła stróża..hehe..;)

  • Voyage

    17 April 2011, 16:08

    Słowa niech milczą, serca niech mówią...ehhh...;)

  • anna kowalczyk

    16 April 2011, 22:28

    A... jednak... :)))

  • niespodzianka

    12 April 2011, 22:43

    A jednak... ;)))

  • Bogdan Z

    5 April 2011, 14:29

    :) Słowa milczą ,
    myśli mówią,.
    świetnie to napisałaś :)

  • motylek96

    4 March 2011, 00:24

    delikatny i jakże leciutki....piękny

    Pozdrawiam Aniu:)))

  • Sol 8

    28 February 2011, 10:11

    Piękna gra słów i jak wymowna :) pozdrawiam :)