Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa

Słowa
Małe, cenne
Nic i wszystko

Powoli
Zranią, zabiją

Na chwilę
Smutek wypiją

Dobre
Złe

Uważaj na nie

4723 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    11 February 2017, 11:21

    wymownie
    :)