Menu
Gildia Pióra na Patronite

| słowa |

Słowa kocham cię padają codziennie
żałoba przykrywa echo czasu
idę tam gdzie Księżyc znika
TY patrzysz, mówisz, dlaczego?
tak pyta dręczony człowiek…

17 080 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!