Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie znikaj

Słońce świeci na moją twarz.
Nie mogę na nie spojrzeć.
Zamykam oczy.
Gdy je otwieram, ukazuje mi się miejsce,
w którym jestem szczęśliwa.
Kiedy słońce znika,
wracam do szarej rzeczywistości.
Znów problemy i brak radości.
Chcę, żebyś zapamiętał.
Jeśli znikniesz, to ja razem z Tobą.

1056 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    2 October 2014, 19:30

    Cóż za poświęcenie ;)