Menu
Gildia Pióra na Patronite

słońce przestało świecić
zgasły wszystkie gwiazdy

z drzew spadają liście
a z nieba anioły

złamane serce
skrzydła
obietnice

straciłam wszystko to
co kochałam nad życie

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • mill

    28 October 2015, 12:48

    ...ach jak ja lubię tu do Ciebie wracać ....;)....

  • PainWithoutLove

    6 October 2015, 22:13

    Dziękuję Malusia! :) pozdrawiam równie gorąco! :)

  • Malusia_035

    6 October 2015, 22:01

    brakło mi słów ... zatrzymuje i wzrusza

    Pozdrawiam gorąco :)

  • PainWithoutLove

    6 October 2015, 20:53

    Dziękuję Cris! :) również pozdrawiam :))

  • PainWithoutLove

    6 October 2015, 20:53

    Jak miło znów Cię tutaj "widzieć", Adnachiel :) Dziękuję przepięknie! :)

  • Cris

    6 October 2015, 20:51

    ...wzruszasz...
    choć pięknie brzmi...
    Pozdrawiam wieczorem :)

  • Adnachiel

    6 October 2015, 20:25

    Przeszywa na wskroś...
    Brak mi słów, by komentować, takie to piękne i potworne zarazem.