Menu
Gildia Pióra na Patronite

skończył się sen
obudziło Cie życie
szara rzeczywistość
zgubiła Cie skrycie
w labiryncie zwierzeń
unosisz marzenia
zbyt ciężkie

takie kruche Twe ręce
uginają się ramiona
serce klęczy od dawna
pragnę
przy mnie zostań

widze jak wiele
straciłam za chwilę
jak wiele upuściłam
trzeba zapomnieć

nie płyną łzy
bo nic mi nie zrobiłeś
tak .
wiem . moją winą jest
wszystko
i to że się zraziłeś

upominam siebie
niewiele to daje
znajduje ukojenie
w kolejnej ampułce
w kolejnym koniaku

nie wiem czy wstane
ze świtem

oczy zmarnowane
czekają

16 716 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!