Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiedziałem ...

skąd ten dziwny zapach
odurzającej nicości
kawy zmieszanej z cykutą
słowami trującej

w świecie czterech ścian
stłamszonej wolności
drzwi szeroko otwarte
za nimi otchłań nieskończona

coraz mniej czuję
we mgle oparów trucizny
odchodzę niepokojem duszy
złaknionej czułości

wiedziałem że odejdziesz
gdy zniknie upiór przeszłości
a jednak czuję duszący
zapach nicości

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!