Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Siedzę przy Oknie
patrze w obłoki

Myślami odpływam
w Niebiańskie pomroki

Liściaste powieki
zamyka mi wiatr

Podmuchem wspomnień przenika
mnie czas...

wznosi,unosi
opada ,wiruje

Tworzy Tornada..

Nęci i kręci za Nos wodzi
Jesienna aura w Duszy Mi Gra... ;))

2.09.2014
Malusia_035

56 086 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    19 December 2014, 14:27

    Pięknie opisałaś jesienną aurę .

  • RozaR

    6 September 2014, 22:24

    Dla mnie niezwykły - lekki i szybki jak tańcząca dziewczyna w zieleni lasu.

  • Janya

    4 September 2014, 19:04

    Bardzo ładny wiersz:))pozdrawiam cieplutko:))

  • krysta

    2 September 2014, 22:21

    "Jesienna aura w Duszy Mi Gra... ;))'' - wiersz na tak.

    pozdrawiam Malusia :)