Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat

Siedzę
Patrzę przez okno
W dłoniach mych trzymam ciepły kubek
Widzę krople deszczu suwające się po oknie
Jakby cały świat zapłakał
Widzę szarość i kropelki deszczu
Myśle zastanawiam się
Czemuż ten to świat znowu zapłakał...

12 771 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!