Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Chłód dłoni.."

Siadasz na mym łóżku, ściskasz moje dłonie
Lecz one są już martwe i chłodne.
Potem przez chwilę widzisz razem nas, ale to ostatni raz
I o łzę uderza łza, po policzku płynie..
Wspomnienia wirują, ulatniają marzenia
A na ustach czujesz pocałunków słodki smak,
Dreszcze na plecach od dotyku masz..
Kochanie, to naszego pożegnania przyszedł czas,
A kiedy ujrzeć zechcesz znów mą twarz, pamiętaj
Uśmiechnij się do księżyca, jestem już częścią gwiazd.

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!